7 TENGELYES HEGESZTŐROBOTOK

Az OTC DAIHEN az első és egyetlen robotgyártó, aki sikeresen kifejlesztett és gyárt 7 tengelyes hegesztőrobotokat!

Nagyobb mozgásszabadság, optimálisabb tanítás! A hetedik tengely forgása lehetővé teszi az ütközések elkerülését anélkül, hogy megváltoztatná az égőfej helyzetét. Az innovatív rezgéscsökkentés biztosítja a sima robotmozgást. A robotot egyszerűbb a megfelelő pozícióba küldeni.

Ha több robot szimultán dolgozik ugyanazon a munkadarabon, esetleg a telepítés túl sűrű, a robotok akadályozzák egymást a mozgásban. Ez különösen igaz azoknál a munkadaraboknál, ahol a felületet körül kell járni. Erre a helyzetre is ideális megoldás az OTC Daihen 7 tengelyes robotkarja.

Amikor egy keretszerkezetet hegesztünk, és a szerkezet belsejében is varratot kell kialakítani a legfontosabb tényező, hogy a robotkar hozzáfér-e a hegesztendő felülethez ütközés nélkül, ideális pozícióban. A 7 tengelyes robotkar ideális meggoldás a szűk helyek hegesztési feladataihoz!

Amikor egy terméket minden oldalról körbe kell hegeszteni egy 6 tengelyes robottal a feladat csak úgy kivitelezhető, hogy 7. tengelyként egy forgatót illesztünk a rendszerbe. Az új 7 tengelyes robotkar ezt egy telepítésből képes megoldani, nem szükséges további perifériák hozzárendelése.