Börze – robothegesztés és plazmavágás közvetítés

Elindítottuk munkaközvetítő szolgáltatásunkat! Cégünk többek között DAIHENVARSTROJ plazmavágó gépek, hegesztő- és vágó robotok értékesítésével foglalkozik elsősorban.  Ennek ellenére nagyon sokan keresnek minket konkrét munkadarabok vágása, illetve hegesztése miatt is.

Az általunk értékesített berendezések esetében viszont előfordul, hogy marad szabad kapacitás a hegesztőrobotok és plazmavágó gépek esetében is. Ezért elhatároztuk, hogy megpróbáljuk összehozni egymással ezen partnereinket. Természetesen ezen szolgáltatásunk díjmentes!

Amennyiben van konkrét vágási vagy robothegesztési feladata, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen. A kérés beérkezését követően igényét továbbítjuk egy vagy több partnerünknek, akik ezt követően felveszik önnel a kapcsolatot. Kérjük, hogy az üzenetében szíveskedjen az alábbi főbb adatokat, paramétereket megadni:

– település
– a munkavégzés helyének maximális távolsága
– kapcsolattartó elérhetősége, e-mail és telefon
– hegesztés esetén MIG/MAG vagy AWI eljárás
– vágás esetén plazma 2D, plazma 3D, vagy láng
– igényelt darabszám
– munkadarab méretek, vastagságok (esetleg rajz)
– anyagminőség

Amennyiben meglévő vágóberendezésének vagy hegesztőrobotjának (nem csak kizárólag DAIHENVARSTROJ) van szabad kapacitása, akkor is keressen bennünket a lenti e-mail címen az alábbi adatok megadásával:

– település
– kapcsolattartó elérhetősége, e-mail és telefon
– gép típusa, fajtája
– a gép főbb műszaki paraméterei, kapacitása

Érdeklődés, információ: info@daihenvarstroj.hu

Kizárólag a partnerek közötti közvetítést vállaljuk, a konkrét feladatot, árat, egyéb feltételt a megadott partnerrel egymás között önöknek kell egyeztetniük! A feladat elvégzésére garanciát nem tudunk vállalni!