D-ARC – VASTAG LEMEZEK EGY VARRATTAL

Az OTC–rendszer egy tökéletes egymáshoz illeszkedő, teljes megoldássá egyesíti a hegesztőrobotokat és az új hegesztési eljárásváltozatokat. Az egymáshoz illesztett komponensek optimális kezelési komfortot biztosítanak, így a hegesztési folyamat beállítása különlegesen egyszerűvé válik.

A huzalelőtoló rendszer két teljesen szinkronizált huzaladagolóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az akár 100 m/perces előtolási sebességet is!

Ebben a rendszerben két Welbee processzorral ellátott digitális frekvenciaváltó van párhuzamosan csatlakoztatva. Az OTC által kifejlesztett egyedülálló Welbee a jövőorientált nanotechnológián alapul. A Welbee kiváló minőségű hegesztést tesz lehetővé az áram és feszültség profil precíz szabályozásával az ultragyors vezérlő áramkörök által.

1000 A-es nagyteljesítményű cserélhető égőfej, beépített ütközésérzékelővel és 650A/100% -os munkaciklussal, vízhűtéses hőpajzsal.

Az OTC által fejlesztett új D-Arc eljárás lehetővé teszi a vastag anyagok hegesztését (akár 20 mm-ig!) egy réteggel nagy hatékonysággal.

Kevesebb előmunkálat, kevesebb gázfogyaztás, kevesebb huzalfelhasználás, kevesebb utómunka és lényegesen kevesebb folyamatidő szükséges az egy varrat miatt!