EGYEDI ROBOTCELLÁK

OTC egyedi hegesztőrobot cellák 

Egyedi személyre szabott celláink a Magyarországon elérhető hegesztőrobotok csúcsát jelentik. Olyan partnereink számára nyújtunk megoldásokat, akik valamiféle nehézségbe ütköztek kézi hegesztés során. Túl nagy, túl nehéz munkadarab, magas teljesítendő darabszám, kevés munkaerő. Nálunk ez nem probléma, hanem lehetőség.

Az OTC Daihen az egyetlen robotgyártó vállalat, aki a külső tengelyektől az áramforráson át a vezérlőig mindent saját maga gyárt, nincs külső beszállító, ami kommunikációs nehézségeket okozhatna. Gyári mérnök csapatunk gyakorlatilag bármilyen anyagú és alakú munkadarabra tud komplett megoldást kínálni, legyen szó MIG-MAG vagy AWI hegesztésről.

A világon egyedülálló OTC 7 tengelyes hegesztőrobot karral doboz szerű termékek hegesztése még soha nem volt ilyen egyszerű. A hetedik plusz tengelynek köszönhetően képes körül ölelni a munkadarabot és a külső pozícionáló segítsége nélkül egy fogásban lehegeszteni azt.

Lehet szó akár extrém hosszú termékekről is, robotkarjaink bármilyen hosszúságú sínen (slider-en) probléma mentesen tudnak mozogni. A termelékenységet robotok esetén is tudjuk fokozni! Akár több robotkar egyszerre ugyanazon a munkadarabon, vagy egyedülálló kar esetében több munkahelyen is dolgozhat tizedelve ezzel az operációs időt. A több munkahelyes hegesztés megoldható fizikailag kordonnal elkerített hegesztőboxokkal vagy például forgóasztallal is.

Rengeteg fajta külső pozícionáló tengellyel, forgatóval összekapcsolhatóak a robotkarjaink. Ezeknek a kiválasztását mindig az adott munkadarabok méretéhez és súlyához ajánljuk. Egyedi celláink minden esetben tartalmazzák a munkavédelmi, biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő fotocellás ajtókat, kerítéseket, illetve távvezérlőket és irányítópaneleket is.

Mivel rengeteg opcionális lehetőség van ezért személyre szabott robot cella esetében egy előzetes megbeszélés után egyedi árajánlatot adunk. Az árajánlathoz szükséges a legkisebb és a legnagyobb munkadarab befoglaló méreteinek rajza és súlya, mely információkat természetesen szigorúan bizalmasan kezelünk.

Ha van robotizálható hegesztési feladata ossza meg velünk, ajánlunk rá megoldást!